LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

23

december 2013

2

COMMENTS

Lilla julafton är här

Written by , Posted in Dagbok

Gel_lavant_Mains_Habitat

 

Julfint på badet med deilig såpe, handkräm & bodylotion från Habitat. Jag rullar tvättlappar/kluter & lägger i en korg så gästerna har något rent att torka tassarna på efter toalett besöket. Badet skall skina & vara inbjudande, fast det tror jag ärligt det alltid är här!! Kan inte minnas vi någon gång har haft prickig spegel & flammiga kranar faktiskt i mer än 5 min…..

Idag är det kronan på verket, sista piffen som skall till. Jag har just slängt ihop ostkaka ala Sessan, en säker höjdare som alla älskar. Puffat chokladris en kransekaka & så smäller jag ihop lite saffransbullar i kväll blir nog bra till kaffet. Svärmor står för dessert & lagar sin krämiga ris á la malta alltså riskrem med saftsås. Middagen i morgon blir traditionell Norsk med Ribbe (tvi tvi för att jag lyckas med krispig svor), medisterkaker, julepølse, potatis, brysselkål, surkål & rödkål. Jag summerar upp & tror jag har koll & håller stressen på avstånd.

Solen strålar idag & det är vindstilla, jag tror jag & Joy promenerar ner på stan & handlar julklapp till papsen faktiskt. Skall bli skönt att suga i sig fräsch luft efter dagar med stormiga vindar & spöregn. I kväll blir det uppesittarkväll i tradition tro.

Så till slut, till er alla -Snälla kör försiktigt ute i trafiken!! Ni har dyrbar last i bilen, många älskar er. Julen är högtid även för olyckor tyvärr & ofta har stress kombinerat med dåligt väder en stor del av orsaken till kollisioner. Det gör inget att komma om så många timmar försent, det är bättre att komma fram hel än på annat mera sorgligt sätt.

Igår fick jag en sådan telefon som man inte alls vill ha. Det hade gått efter förhållanden bra, men många timmar på akuten & en jätte ond nacke är resultat av en spegelblank väg när dom körde av bilfärjan. Det var min son & flickvän som var på väg hem till hennes föräldrar för att fira jul. Jag är djupt tacksam över att det gått så bra som det gått. MR har tagits av nacken till min son & inget visades där så vi hoppas det är svullnad i nacken som orsakar nervsmärtor i ena armen. Det var ingen hastighet involverat, bara spegelblank väg & det kan dyka upp fortare än du anar. Så snälla ni alla där ute -K.Ö.R  F.Ö.R.S.i.K.T.I.G.T!!!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)