LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

7

mars 2016

2

COMMENTS

Lancôme tre nyförälskelser

Written by , Posted in Dagbok, Skönhet

IMG_5860

Jag måste visa & tipsa, kanske ni till & vet om & håller med mig.

Lancôme det där gamla goda märket som alltid fanns i min sminkväska i mina yngre dagar tillsammans med Chanel & Kanebo. Det var tre märken som jag bara älskade & alltid litade på. Numera bjuder märkänden på så himla mycket mera att testa, men ändå var det som att komma hem när jag satt mig i en regissör stol i Lancôme standet på Åhlens i Stockholm city & blev sminkad. Joy var alldeles till sig över lyxen att den där killen som jobbade där ville sminka mig & genast vista hon vad hon skulle bli när hon blev stor -MUA hos Lancôme ja! (personligen tycker jag det låter som en bättre dröm än att hon skall bli bilmekaniker som hon sagt i några år, även om hon såklart skall bli det hon vill & gör henne lycklig som vuxen…..)

 Jo, jag behövde ny mascara, men gick till Lancôme för att jag behövde en bra concealer. Efter många herrans år som svuren YSL concealer tjej, ville jag ha en som är en tanke mera täckande & som inte trollar fram fina linjer som man helst vill slippa. Killen drog fram den där tuben & erbjöd att lägga den på mig så jag fick känna hur den var & hitta rätt färg. Efter några veckor med denna är jag kär!! Den täcker suveränt, utan att lägga sig i linjer & sitter som berget. Men det bästa av allt är att jag inte känner mig sminkad med den. Missförstå mig rätt, sminkad vill jag ju vara men jag avskyr makeup som lägger sig på huden & man känner den ligga som en mask. Då känner jag mig bara smutsig efter en kort stund & kan knappt vänta till jag får tvätta ansiktet.

 Eftersom han var så sjukt trevlig denna mus killen så passade jag på att fråga om Lancômes mascaror & berättade om min närmare 20 år med Kanebo 38 grader. Så säger han, -vet du jag tror du hade gillat den nyare Hypnôsen. Den har lite desamma egenskaperna som den du använt men är mera som latex på fransen. Så jag köpte den & är så himla nöjd. Jag svettas en del runt ögonen, men denna sitter perfekt där den skall & ingen annan stans. Jag har testat att lägga den väldigt lätt & den är då naturligt snygg & jag har byggt mera med den med wow resultat. Vi pratar -glöm frans förlängning!!

 IMG_5863

Jag har alltid tyckt det varit så snyggt med en enkel svart klassiks eyeliner linje över fransraden. Detta har jag aldrig fått helt till. Det blir aldrig snyggt & mina flytande eyeliner har blivit kastade efter en stund & vanlig kajal använt, perfekt att kunna sudda ut en dålig rand liksom 😛 Men Lancôme mua´n visade mig enkel knep & la den snyggaste vampigaste men ändå klassiska linern jag haft på mina ögon, så nu övar jag. Det var det som skulle till sa han, öva massa! Det börjar sitta & faktiskt har det hänt att jag visat mig ute med det också. Konsten är att lägga den pyttelilla vingen rätt så man få öppet öga i stället för häng öga, om ni förstår vad jag menar. Det närmar sig att sitta.

Den är super genial den där filt pennan & en riktig eyeliner för dummies, hihi

Tips tips så här en måndag för dig som behöver förnya sminkväskan ♥

2 Comments

  1. Karin
    • Sessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)