LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

2

juli 2014

0

COMMENTS

I väntan på varma sommarkvällar

Written by , Posted in Dagbok, Matrum/vardagsrum

Lykt_Stockholm_Sorelleno_Sorelle.no

 

 Jag har en intens sitta ute länge i sommarnatten till skenet av våra nya lyktor lust. Vi kan liksom inte alls klaga på vädret, vi har torka!! men de där varma sommarkvällarna har varit försvinnande få & lika få har somrarna varit då jag bränt så massa ljus inomhus att jag snart måste på IKEA & bunkra upp med kubbe-ljus & stora te-ljus. Oavsett varma sommarnätter så skall sommarkvällarna njutas, ute som inne.

Just nu är det bara s.t.o.r.a lyktor som gäller för mig & dessa som i tillägg heter Stockholm & är så snygga att jag svimmar. Står dom i vägen för tv´n så hamnar dom på golvet & är minst lika snygga där!! Kuddarna i soffan är sommartillskott från samma ställe som lyktorna, vår nya favorite store Sorelle så klart. Sällan maken säger woooow i en butik, det gjorde han där!!

Btw s¨ser ni ju hur snygg den svarta Pols Potten vitrinskåpet hade vart där den beige står, det är bara den som fattas lizzom 😛

my_home

Nu kör vi kvälls mys.

Joy har övernattningsbesök av våra grannars barnbarn & snart skall det lagas kvällsmat till girlsen. Dagen gick med till att trotsa ryggsmärtorna & vi målade färdigt mitt staketet på framsidan & så fick maken ett ryck & skrapade bort all mossa mellan beläggningsstenen så nu är framsidan en snyggare framsida. Jag har dragit mig in för att mysa till det lite inne, även om solsidan är guld nu, med sol över stan & fästningen där Allsången sjunger ut just nu. Sundet ligger tjockt av båtar hela tiden & man märker verkligen att det är semester & många lägger båtturen hit till vår fräscha brygga.

Hoppas ni haft en skön dag!! Är ni på semester nu eller?

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)