LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

7

november 2014

3

COMMENTS

Känns som ett nytt hemma

Written by , Posted in Dagbok, Matrum/vardagsrum

Olle_Eksell_Mac_hörna_matbord-1

Jag blir lika nöjd varje morgon som jag tassar ut ur sovrummet på väg mot badet & ser vår nya möblering i matrummet. Som oftast tassar jag igenom köket & hallen, men numera måste jag gå genom spisestua & stua, bara för att det är så mysigt liksom. Gläder mig väldigt till julmånaden nu & hänga upp våra fina små stjärnor i fönstren & pynta till jul mys.

Olle_Eksell_Mac_hörna-1

Det här känner nog många av er igen. Vi har ju haft detta konsollbord & Tolix´en ute i uppehållsrummen tidigare. Så fick jag för mig att dom skulle stå på sovrummet, men blev aldrig nöjd med det. Nu står är dom åter flyttade ut så dom syns lite mera. Jag är väldigt glad i det där skeva & rå bordet, tycker liksom det kraschar det monokroma så bra.  Jag tog mig inte tid att styla konsollbordet, så ni får sanningen om hur det faktiskt ser ut när maken sitter där, lite papper & dill just som det gärna är på en arbetsplats 😉

Hej på dig & glad fredag

Här är vi igång med lite städ & plock inför morgondagens kalasande. Vi skall ha själva middagen på helt underbara Pollys Tearoom i gågatan, så tar vi kaffe, kakor & kvälls hänget hemma hos oss. Det känns jätte skönt att jag skall få lov att komma till dukat bord denna kalas dag, slippa stå på köket i timmar både på dagen & kvällen. Idag när vi varit & handlat in skall jag laga några kakor bara & sedan är det bara att njuta.

Joy stackars reagerade förmodligen på prinsesstårtan & hade så ont i magen i går & i natt, så hon är hemma idag. Hon är piggelin & det värsta är nog över. Det är så typiskt att magen skulle krascha av grädden igår, för nu har jag tyckt att det fungerat riktigt bra att ”fuska” med mjölkprodukter nu & då. Hon dricker alltid laktos fri mjölk & så har det fungerat bra med en syrligare variant av yoghurt nu & då, en tårtbit med grädde eller en glass. Men uppenbart var inte det grejen igår. Vi var nästan rädda hon hade fått magsjuka i går kväll faktiskt. Jag M.å.s.t.e komma ihåg att köpa de där tabletterna i Sverige som man kan ge henne om hon skall fuska lite med laktos, bättre det än att hon får så ont i magen. Hoppas hoppas hon växer av sig detta snart, som jag trodde hon hade gjort….. Det är i alla fall vad läkarna sa på barnelegesenteret den gången, att hon troligtvis ville göra.

Nåväl, hon mår bättre nu i alla fall & det är jag glad för. Nu skall jag hoppa i duschen

Kram på er

3 Comments

  1. Mia
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)