LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

28

oktober 2017

6

COMMENTS

Jag har kommit till insikt

Written by , Posted in Dagbok

 Tänk att det blir så magiskt vackert bara solen visar sig så här om hösten. Vi har haft regn mer eller mindre var dag, men så om torsdagen kröp solen fram under förmiddagen & blandade sig med regntunga skyar.

 Igår fredag däremot, då var det så där perfekt krispigt & klart med hög & skön luft. Dimman från älven genom stan låg som en slöja över hustaken & det blir sådär perfekt dramatiskt vackert.

 Även om det mesta av höstfärgerna börjar ge vika för vintern nu, så fins det små färgbomber kvar. Som i vår trädgård.

 Stig blev badad på torsdagen men självklart så var det vått ute & allt fluffet blev till dreads efter en sväng ut. Jag klippte bara tassar, nos & mage i torsdags så här fotade jag han före han fick lite mera form på kroppen. Haha stackarn har ju hängande bröst & mera fyrkantig lejonmanke här. Jag hade satt upp pälsen på huvudet så fint om torsdagen, men så fort han kom ner från bordet, hoppade han i kuddar & ullpläd i soffan & burrade runt med kullerbyttor så håret stod åt alla håll & kanter. Lilla ruffsen kallar jag han 😉

 

 Söt som socker

& vacker som dagen är lång.

Hej lördagsförmiddag & hej på dig.

Jag blev så himla glad när jag postade mitt förra inlägg efter en hel sommar med bloggtorka & så kommer det ganska omedelbart massa glada kommentarer. Det var absolut inte förväntat & värmde jätte gott i hjärtat. Ni undrar kanske vad jag bedriver dagarna med när jag inte bloggar?  Här går livet sin vanliga gång med skola, handbolls träningar, middagar som skall funderas ut, maken jobbar & eftermiddagar & kvällar försvinner före man ens har hunnit tänka kväll. Kroppen är som den som oftast är om hösten när det är så där fuktigt & rått, bajs (!!) Men det vet & förstår ni som följt mig. Jag fokuserar på det jag får gjort & det jag inte får gjort stressar jag inte med. Det är en stor insikt jag fått senaste året & kanske just därför blev bloggen bort-prioriterad en period. Jag har insett att det hjälper inte mig att stressa med allt jag inte får gjort, att alltid visa min bästa sida & vara stark, det kräver energi det också. Just nu har jag till exempel hela matbordet fullt av kläder i vikta buntar & i högar som skall vikas. Ett torkstativ vid sidan av med kläder som inte går själv in i skåpen. Vi har fulla & tomma plastlådor lite runt omkring efter att Joysan började tömma sitt rum för gamla leksaker hon inte vill ha där längre. De fulla lådorna får inte i källaren av sig själv & de tomma går inte ner i källaren själv & fyller sig med det i källaren som skall organiseras ned i dom. Detta hade plågat livet av mig tidigare, men nu tänker jag att vi tar det när vi tar det, vi bor inte i en utställning.

 Men nu mina vänner har jag tänkt att prioritera att få undan tvätten & sen skall jag ta med mig Stig & traska ut i solen. Vi skall ner en sväng på stan & köpa rått foder till han, för det var visst nästan slut.

Kramar i massvis & njut helgen

6 Comments

  1. Camilla Breen
    • Sessan
  2. Camilla Breen
  3. Mia
  4. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)