LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

16

september 2015

2

COMMENTS

I väntan på Petra…..

Written by , Posted in Dagbok

IMG_2902

 …..så tvättar jag regnkläder som en tok här!!

Petra ja, det är Norges oväder som väntas in under kvällen natten & i morgon, som visst nog kan dränka sør & østlandet. Redan nu är det byar som sliter med enorma vattenmängder. Vägar sköljs sönder & broar står i fara för att kollapsa, bäckar blir åar & åar blir floder eller forsar. Vatten alltså -vilken förödelse det kan förorsaka!!

Men vatten är ju det roligaste som finns om man är barn, det fick vi se igår. Här hade vi två goda vänner som hade värsta ute lek planerna igår redan från morgonen, så när dom kom hem dyngsura som dränkta katter från skolan igår, bytte dom bara om till torra kläder & så gick dom ut i regnet & ”badade” vidare typ. Jag skall villigt erkänna att när tredje bytet av våta kläder inifrån & ut skulle bytas kände jag lite -vad sjutton, satt hon inte & lagade sminkvideo igår? idag badar hon i leran 😛 Men så bet jag mig i tungan & tänkte att det är himla skönt att ha ett barn som älskar att vara ute i alla slags väder, som faktiskt vill välja bort PC, iPad & alla spel till fördel för att hoppa i vatten pölar & leka hemliga lekar i träd & buskar.

Dock fick vi ett litet dilemma i morse då det fortfarande regnade monster regn & kläderna från igår inte hade torkat helt & sandade ner hela badrummet när jag lyfte på dom. Cykeln stod klar ute i regnet för att cykla på skolan & maken var på jobb så här fanns ingen chans att bli körd på skolan heller…

Tänka tänka tänka…. Husvagnen ja, får se vad jag lagt in för kläder där. Ut i regnet in i vagnen, upp med skåpet & jomen visst  där hade vi ett sett Isbjörn of  Sweden lättvikts regnkläder, visserligen ganska precis i storlek men som en räddande ängel i regn-nöden.

Så väntan på Petra så skall jag tvätta våta & sandiga regnkläder, så allt är klart för ny lek i ovädret!!

Jag kan själv minnas hur vi lekte ute i regnet så man var våt hela vägen inifrån & ut, så jag måste ju bara gilla läget nu.

I know not so glammig update men desto ärligare.

Kan jag fråga hur vädret är hos dig? apropå Petra… & var det Henri som var på väg över Sverige!?

2 Comments

  1. LM
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)