LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

2

november 2013

4

COMMENTS

Glädje & bekymmer

Written by , Posted in Dagbok

fjord_halden

Ut över fjorden i går, så vackert!!

Rød_Herregård

 

Magisk alle på Rød Herregård Halden. Dit måste jag tillbaka & fotografera, himmel så vackert även i höst skrud där alla löven ligger på backen. Vilken Herrgårds trädgård, den lämnar ingen oberörd.

Minnen från gårdagen flotta tur sitter fortsatt på näthinnan, så massa vackert samlat i en by är lyx. Tyvärr har jag inte tid just nu att visa er flera bilder, men en annan dag. Idag har jag sovit ut alltså sovit länge & det är guld värt. Att vakna, ligga på sängen & läsa lite nyheter & så tänka, nä jag gossar in mig under täcket en stund till & så somna & vakna en timme senare lite mör i kroppen som man blir av att sova länge.

Idag skall jag på blogg träff & gläder mig stort! Duktiga Analiza har fixat & donat så jag misstänker att allt är helt perfekt. Jag har bara ett problem & det är att jag inte helt vet vad jag skall ha för skor…. Det är ju ett evigt dilemma med mina fötter & det är bara mina Primeboots som fungerar. Bara att jag har fått infektion i ena tån igen *suck* Minns ni att jag opererade bort halva tånageln i fjor? Nu har det krånglat på andra foten & jag har försökt fixa, men nu är det kört… I natt har jag vaknat & bara lakanet gör hemskans ont när det snuddar tån. DAMN vad irriterande. Jag går inte genom det där jag gjorde förra året igen, aldrig!! den var så ont… Så jag måste få en tid till en duktig fotterapeut & antibiotika på måndag. Så ni förstår kanske sko dilemmat i kväll 😛

Oavsett har vi en ny solig vacker dag här i Halden. Joy myser & pysslar, maken diggar mysig taffel musik & Sessan är morgon groggy än, men skall kasta sig i duschen & se hur hon löser stor tån, haha -kapa av hela foten kanske hade vart det bästa.

Puss på er & njut dagen

4 Comments

    • ☮ Sessan ☮
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)