LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

2

oktober 2015

2

COMMENTS

Glad fredag & himmel-bonansa

Written by , Posted in Dagbok

IMG_5115

La ni märke till att det var riktig himmel bonansa i sociala medier igår? Sällan har jag sett nästa absolut varannat inlägg i feeden vara rosa röd glödande himmel. Det var uppenbart den samma vackra spektakulära himmel i både Sverige & Norge & vi alla njöt den.

Min himmel på bild är inte från igår, även om den var makalöst vacker när jag & min väninna Monisen traskade hem ifrån stan igår runt 19.30. Denna vimmelbilden är ifrån Kulturnatt fredagen när Mona & jag traskade ner på stan faktisk & så har den blitt liggande på min skrivbord som inspirationsbild bara. Nu tycker jag den passade bra att kicka igång fredagen med.

Fredag IGEN får jag väl säga, för veckan gick ju kanon fort eftersom vi var borta till tisdagen. Idag är det soligt & riktigt höst blåsigt ute, luften är riktigt skarp & nu så börjar löven släppa & virvlar genom luften. Snart kan vi sparka i lövhögar & vira stora sjalar runt halsen utan att svettas ihjäl. På dagtid är det gärna varmt & skönt men så fort solen är borta så blir det bitande kallt, jag kan definitivt plocka fram mina nya grå fingervantar nu alltså, jag fryser ju så himla fort om händer & fötter.

Bla bla bla, detta blir riktigt fredags svammel. Vädret, vad är väl enklare än att prata om det typ, haha

Önskar er alla en härligt fredag & trevlig helg

Kramar i massvis

2 Comments

  1. Karin
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)