LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

fredag

25

december 2015

0

COMMENTS

Gårdagens tomte fru

Written by , Posted in Dagbok

IMG_5187

 Så här gled frun i huset runt igår, plus en tomtemössa som åkte på, på eftermiddagen. Jag var helt enkelt tvungen att ha kläder att röra mig i där jag sprang mellan kök & julfirande…. så de där skyhöga klackarna fick stå i skåpet 😉 -Detta är jag!! Sessan kläder. Jag inser att jag faktiskt måste ha ett par skinnbyxor till alltså. Jag har ju ett par gamla godingar i riktigt kraftigt skinn från Kappahl som bara är sååå snygg & som jag använt hur mycket som helst. Men skinnbyxor är för mig som jeans -man kan ha många att byta om med & en annan sak….. Skinnbyxor går aldrig av modet, det funkar år ut & år in, man måste bara passa på att styla det rätt.

Dessa ”skinnbyxor” (PU skinn) är nya & jag köpte dom till julbordet med makens jobb. Dom kommer från Kristine Vikse & är farligt sköna med sin lite högre midja som hjälper till & formar bakdelen lite fördelaktigt tillsammans med bakfickorna. Den svarta toppen är en enkel Gant top med lite snyggt häng i halsen som har snygg båtringning, den är även lite draperad i ena sidan vid midjan vilket aldrig är fel. Den lilla jackan är från Stockholm & MQ, den köpte jag faktiskt i somras när vi var i Lidköping.

Så detta var jag, igår. Idag är det ju årets softaste dag. Jag kom mig inte i duschen för i kväll & nu glider jag runt i mjuk trikot & en maffig cardigan toppat med mina bambus fluffiga jätte tofflor jag fick av Joy i går. Just som det skall vara på första juldag, fredag & allt.

Kram till er alla fina bloggisar & hoppas ni har haft en minst lika mysig dag som vi har haft ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)