LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

24

april 2017

0

COMMENTS

En liten vinter hälsning

Written by , Posted in Dagbok

Jamen vad säger ni? -Är det inte mysigt att kicka igång nya veckan med lite snö? eller……

Nåväl, jag kan lova att den inte ligger ut dagen ens, men vått, slaskigt & surt är det. Tack & lov har vi lämnat en fantastiskt fin helg bak oss, även om det inte var direkt varmt så har solen strålat & våren har verkligen visat sig på alla sätt & vis. Träd & buskar antar ett riktigt grön skär nu & det killar i både näsan & ögon med budskap om att det gror så det knakar i vegetationen. Så en en-dags vinterknäpp får vi väl tåla. Tycker mest synd om barnen, som kommer vara våta & kalla idag. Vet i alla fall här hemifrån att Joysan är helt inställd på vår värme & det omprogramerar man inte bara över natten sådär. Fick i alla fall på henne gummistövlar & ett par fingervantar…..

Har ni sett min nya kompis som jag döpte till husmors-lycka. Vår gamla dammsugare tog farväl med oss före påsk efter 10 års trofast tjänst. Så vi har bara haft en sådan där skaft damsugars från Electrolux sista veckorna. Den är ju bra att ta lite mellan varven med, men blir lite klen över 140 kvm. Så nya maskinen vara till slut riktigt efterlängtad.

Vilken överraskning det var när vi drog igång den, det har uppenbart hänt en del på 10 år!! Jag var faktiskt tvungen att kolla lite extra noga om den verkligen gjorde rent, för jag drog igång den på max sug & den rullade så lätt över golvet & lät jätte tanig. Men shit vad rent den gör utan att man blir helt lom hörd. Riktigt grym. Så nu är det ju rent ut sagt roligt att dammsuga igen.

Idag har jag tillbringat förmiddagen invirad i en tjock ullcardigan under en ullpläd, med en ullig gullig liten pudel pojke som värmer mina fötter. Kroppen är så skral att det inte är kul på en fläck….. men det är bara att acceptera det & sänka ribban efter det. Så jag tog min mac i knät & plöjde sista två avsnitt av Sofias Änglar för denna säsongen. Känner man sig gnällig & tycker lite synd om sig själv skall man se på Sofias Änglar, då rycker man ganska omedelbart upp sig & gör det bästa av dagen. Det är så enormt många öden & jag blir så enormt berörd.

Nu skall jag ta en sväng ner i tvättstugan & sedan skall jag leta skarvsladd & fortsätt på mitt lilla projekt att laga ett enkelt litet pälsvårds rum åt Stig, ni kan nog inte föreställa er vad jag hittat på för tok, haha Ska berätta mera om det 😉

Har ni haft en bra helg? Hoppas hoppas & att ni fått ladda batterierna.

Kramar i massvis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)