LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

1

juni 2015

2

COMMENTS

Blondie loves OLAPLEX

Written by , Posted in Dagbok

Sessan_Olaplex

Oj oj, vad kan detta bli för slutresultat tro? Vitt, rosa, lila grått i en salig soppa 

Jag sitter här & är sprillans ny i håret efter en härlig morgon i frisörstolen hos Malin på Vakker Stil här i Halden. Hon är stand in för min frisör Katrine som äger salongen & som jobbar stenhårt med att hålla sin baby i magen där några veckor till så h*n är lite mera mogen att komma ut i den stora världen. Det är alltid nervöst att byta frisör, men Malin var bara den behagligaste & så super duktig. Hon hanterade plötslig sjukdom på jobb, massa kunder som måtte ringas, kunde som kom, mig & hela salongen med ett lugn som jag skulle önskat jag hade hälften av. Hon han inte klippa mitt hår i dag men vad gör väl det, jag har all tid i världen att komma dit i morgonbitti igen. Så bilder kommer, på nya håret i morgon, när det är byggt klippt också! Men färgen på håret är riktigt GRYM & så är det behandlat med OLAPLEX ni vet den där ”Kardashian” behandlingen som Kim gjorde när hon gick från mörk till blond som jag skrev om här.. -Kan säga att det är värt varenda krona att adda en olaplex behandling när man extrem behandlar sitt hår som jag, eller om man bara tar det som en kur boost ibland. Mitt hår är tåligt, för ni minns väl att jag gick från blond till strawberry blond till knallröd i fjor & är nu tillbaka till blond igen, faktiskt närmare platina. Men gud vilken skillnad det är med olaplex behandlingen!!! Utan den hade mitt hår vart tuggummi när det blev tvättat (kan nästan tycka det är äckligt ibland), men nu så måtte jag verkligen dra fingrarna genom det våta håret för att känna hur levande det var.

Jag skall visa er mera bilder av behandlingen samt före & efter  i morgon. Men först en tillbaka blick.

strawberryblond_jordbærblond_jordgubbsblond

 Sessan kall strawberry-blond i början av juli 2014

Moi_Väst_stickad_tröja

Sessan röd röd september 2014 denna färgen rockade både bloggen & instagram kontot med -WOOOOW!!

IMG_3980

Så var jag ganska orange i håret genom vintern för att låta det vila, fram till mars då Katrine drog igenom massa massa vita striper (slingor).

Men idag mina vänner är ännu mera av de gyllne nyanserna borta & efter klipp i morgon så skall ni få se. Jag är så himla nöjd & det bästa av allt, -MITT HÅR ÄR INTE MERA SLITET ÄN NÄR JAG SATT MIG I FRISØRSTOLEN TILL MALIN.

i LOVE Olaplex

All färg & klipp i detta inlägg är utfört på Vakker Stil Halden, Østfolds bästa frisör salong!

2 Comments

  1. Susi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)