LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

29

augusti 2016

6

COMMENTS

Att ha ett körkortsmål

Written by , Posted in Dagbok

Skins200_Adidas_Ultra_Boost

Godkväll

Regnet gav sig & jag kom mig till slut ut. Jag mobiliserade allt jag hade & ”bara gjorde det” även om det var ont här & ont där. Det blev 9km i lagom tempo på 1 timme & 28 min. Training benefit: -Grund & distansträning, lång. Jag kände mig nöjd så idag.

Efter duschen blev det en hektisk eftermiddag, med hämning av husvagnen som varit inne på sin årliga fukttest. Det var så härligt att ha husvagnen hängande efter bilden på vägen hem & jag kände det nästan som att vi var på väg ut på weekend, kände att jag riktigt längtade ut liksom. Så nu hoppas vi på ok väder till helgen, så vi kan sticka över gränsen en tur & mysa i husvagnen över helgen. Det är så perfekt att åka iväg de fredagar maken slutar 14.30, så kommer vi liksom fram före mörkret faller. Men nu är det måndag, bara. När vi kom hem med husvagnen kastade jag mig in & lagade middag medan maken fick husvagnen på plats. Idag körde vi angus hamburgare med gott hamburgerbröd & goda grönsaker, det är inte ofta vi äter så det var både gott & snabblagat när man har lite tids-klämma. Lill fröken hade nämligen handbollsträning i kväll & då bör ju maten ätas en liten stund före träning i alla fall….

Jag märker att vi blir mer & mer i behov av två med körkort här i huset. Jag tycker maken måste flacka & fara non stop. Han klagar inte, men jag ser ofta att han faktiskt är sliten, då får jag dåligt samvete. Så nu skall jag kolla upp körskolor på riktigt, det måste prioriteras!! Det blir inte mindre körbehov framåt ju större Joy blir & jag känner att det hade varit skönt att avlasta maken med mathandling & allt sådant. Jag har väldigt liten tro på mig själv när det gäller att plugga teori, jag är livrädd för att växla/gire, men jag måste bara håla fokus på att det är hur många andra som helst som har varit lika rädda som mig för detta & säkert många som är dummare än mig 😛 Jag kommer vara beroende av att övningsköra mycket med maken & vänner som vill ställa upp, men jag skall börja med att lära hålla bilen på vägen med en körlärare.  Hoppas jag inte är för gammal till att lära mig köra……

Nu skall jag titta på Åsted Norge, det är så himla intressant program & dom löser ju massa ouppklarade brott dessutom via publikuns tips.

6 Comments

  1. Tanja
  2. Karin
  3. Lise
  4. Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)