LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

25

december 2013

0

COMMENTS

Årets mysdag no1

Written by , Posted in Dagbok

20131225-171821.jpg

Detta är absolut softar dagen nummer 1 på hela året!! Idag smälter vi gårdagen & njuter av att bara vara.
Vi hade det helt underbart igår, så perfekt som man kan önska det. En lycklig Joy, mellanbror, farmor & farfar samlade till mat, julklappar dessert & kaffe med kakor. Just i den ordningen tog vi det eftersom vi var proppmätta efter middag.
Jag har sällan sett vår Joy så tacksam över allt hon fick & dagen idag har gått till att titta på, prova & njuta de fina julklapparna. Mellanbror som kom lite senare igår efter att ha firat med sin mamma & familj först, satt sig med lilla syrran & byggde ihop en hel Lego Friends skola som hon fick av mormor & morfar. När dom var klara var klockan 01.30 & mellanbror var helt fascinerad över att Joy var vaken & byggde för fullt!! Då var motorn i henne sällskapet av mellanbror som tog sig tid. Hon somnar nog tidigt i kväll 😉

Sessanpessan är ganska dööö idag efter gårdagen, sen kväll (läs natt) & upp idag & diskade upp en redig brunch. Dagen därpå innebär ju alltid även att städa plocka & organisera mat i det oändliga, i tillägg ska vi packa… I morgon styr vi kosan till Stockholm.

Vi ses senare kära ni. Jag hoppas ni haft en magisk julafton & en skön dag idag!!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)