LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

3

november 2013

4

COMMENTS

Älskade Söndag

Written by , Posted in Dagbok, Felix-Vår Toy Pudel

Riviera_Maison_Toy_pudel_puddel

 Våran lillis är mera katt än hund i sitt sätt att vara. Idag har han sovit som katter gör våta & regniga dagar. Men det är faktiskt inte bara tröttheten i regnväder som är fantastiskt likt, han leker som en katt & jabbar med godbitar som en katt före han fångar & äter upp dom. Min lilla pudel kisse *haha*

Felix_loveseat_Riviera_maison

-Va!! Kommer du snikande med din kamera. Rör mig ej, jag sover.

//Felix

❈ ❈ ❈ ❈ ❈ ❈ ❈

Jag hade gärna haft dubbel söndag denna helgen alltså, men får längta till nästa vecka för då har Joy planläggnings-dag på måndagen & då blir det dubbel söndag, lucky me alltså.  Oavsett, skön söndag idag, inte lat men skön. Idag fick vi äntligen upp nya tavlorna & det är alltid mycket mera pyssel än man tänker & man skall ha dom att sitta i millimeter symmetri. Det blev sådär som jag tänkt & därmed är jag strålande nöjd.

Joy blev avis på att jag åt kycklingvingar igår även om jag bedyrade att hon hade tyckt dom var för starka, så var det ju självklart hennes favoritord: -URETTFERDIG Därför vart hon så happy över att jag gick med på att köpa kycklingvingar när vi handlade i Sverige idag. Hon mumsade i sig & jag åt mig proppmätt & sa väl några gånger att dom inte direkt kan jämföras med Lizas vietnamesiska som vi fick igår. Men vi åt oss mätta & belåtna idag också.

Vad har ni gjort för kul i helgen? eller har den bara varit soft? dela gärna, jag älskar att få veta hur ni haft det.

Massa stora kramar till dig från mig

4 Comments

    • ☮ Sessan ☮
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)