LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

28

december 2015

3

COMMENTS

JAAAAAA!!! -Vi har snö :-D

Written by , Posted in Dagbok

IMG_5428

 Jag tror det inte finns någon gång  som Joy har så bråttom ut som när det ligger snö på backen & igår kom den!! Hon tittade ut på morgonen & sa -jag skall stå på ski idag!! men riktigt så massa snö var det ju icke då. Sedan var hon ute lite på & av under dagen & nu är hon ute idag.

IMG_5434

 Eftersom jag är dö om morgonen så väckte hon mig & gjorde klart att hon minsann hade spist & nu skulle hon möta sin väninna i pulkabacken ned mot stan, så då fick ju mamman i huset bara kasta sig upp & kolla in så hon fick på sig allt hon behöver. Fast det var inga problem egentligen & jag borde ju vetat det -hon kan det där med att klä sig efter väder denna tjej.

& njuta som ni ser ♥

IMG_5452

Det gäller att passa på nu så länge snön ligger, för tyvärr blir det väl inte länge (inte för att jag vill vara pessimistisk utan snarare att jag sett på YR) Jag tänker hon måste få lufta sina längdskidor en vända idag också. Vi får ta det när pappsen kommer hem från jobb idag tror jag.

IMG_5464

Så var det nog med fotograferande & hon tog sin åkbräda, pulka eller vad man kan kalla den & så kutade hon iväg.

Själv skall jag badda sängar & plocka ordning på köket, sen skall jag gå ut på en promenad i vinterlandskapet. Det är så ljust & vackert ute att det bara måste njutas.

Har ni snö?

KRAM

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)