LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

27

december 2015

0

COMMENTS

Tacksam liten stjärna

Written by , Posted in Dagbok

IMG_5410

Första & annandag jul är så där softa & går i sakta tempo. Då är det lov att mysa länge i sängen, glida runt i myskläder, ta en sakta promenad & äta massa gott. Joy har verkligen myst till fullo, med nya klappar & lediga lata dagar. Bortsett ifrån en promenad vi tog igår så har man hittat henne på rummet framför sin tv……..

IMG_5411

Nu är just dessa bilder från juldagen, då hennes säng var utdragen till dubbelsäng för att maken & jag tillbringat natten i den, då svärmor & svärfar fick ligga i våra sängar för att dom är lite lättare att komma i & ur för äldre kroppar. Men bilden är egentligen densamma igår & förmodligen idag….

Joy fick nämligen en Apple TV i julklapp. Vi har inte antennuttag i hennes rum & den nya dekoren till Canal Digital som man kan köra flera tv apparater trådlöst i olika rum med, kändes svindyr ut när vi har en som fungerar bra. Så då blev det en Apple TV som hon kan se typ NRK, TV4 play & säkert massa flera kanaler jag inte vet om via. På den nya Apple TVn kan man också köpa appar till spel & annat vad jag förstått, så jo, hon spelar på den också.

Det var en av många fina klappar Joy fick. Så fick hon en liten cross body skinnväska, massa fina kläder, handboll kläder i massvis, handboll & ett nytt deksel till sin iPhone & just det älskar hon för det kommer från WOW butiken. Det var störste-bror & svigersøster som hon fick det & en skön WOW mysdress av. Av mellan-bror fick hon boken hon önskade sig, nämligen Dustedagboka 9 & ett presentkort på Appstore. Hon är så himla nöjd våran tjej, med julen, paketen, måltiderna på spisestua vid det stora bordet (det tyckte hon var super kos) & lata stunder mellan mamma & pappa i soffan. Nu klär hon på sig skidbyxor & varma kläder & skall ut i snön, det gäller att passa på före den försvinner 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)