LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

15

april 2017

2

COMMENTS

Påskaftons uppdatering

Written by , Posted in Campingliv

 Glad Påsk till er alla fina ♥

 Vi kom hem igår långfredag efter en skön husvagnsvecka, så idag har jag riktig måndags-feeling så är det bara lördag, wihoooo. Vi hade egentligen platsen till idag, men bortskämda som vi är om våren brukar man kunna få sen utcheck till 15.00 på Daftö… det gick inte nu i påsk, för det var milt sagt k.n.ö.k.f.u.l.l.t sedan i onsdags. Så att vara ute till 11 idag & med vädret som var igår, frestade inte & vi åkte hem igår kväll. Men det var skönt det också.

 På bild över är Stig just före vi skulle åka. Han älskar sin Sherpa väska som han åker bil i, så den hoppade han rett ner i & satt i till jag bara ut han i bilen. Den har han också legat & sovit i om kvällarna när vi hängt i förtältet.

 Så här luftigt bodde vi till onsdagen, då var det inte luftigt längre & det kändes exakt som juli semester, bara en god del kallare….

 Här har vi hängt mycket denna veckan, med en värme fläkt gående för fulla muggar. Himmel så mysigt det har varit!! Föresten var det premiär med ny golvmatta som jag var så spänd på. Det är en form sydd matta till tältet från Kampa, dock tycker jag kanske den skulle varit ännu bättre form sydd för som ni ser framme vid fönstren så blir det en flippa mellan tält & matta. Nu har vi ju presenning under men ni vet ju hur jag är, det stör mig sjukt att det blir en glipa där. Utöver det är mattan helt kanon alltså. Så snygg, vändbar & super enkel att vika ihop. Jag måste bara komma på en lösning med stolsbenen & fötterna på trappan, för aj aj aj vilka fula märken det blev i mattan, när det hade regnat & backen blev mjuk under….

 Har någon tips på stolfot pluttar av något slag så hojta gärna ut!!

 Stig har verkligen myst & det har gått så himla bra. Det har blivit massa sköna promenader, massa bra träning på att passera hundar utan att alltid hälsa & inte skälla, så har vi såklart tränat massa på att inte skälla på alla hundar som går utanför hans förtält. Han är jätte jätte duktig!!

 Gossen har varit helt slut på kvällarna & sovit som en stock.

Mina fina hjärtan i väntan på mat på uteserveringen.

Veckan har alltså varit toppen skön, vädret har svängt en del, men vi har stort sett varit ute hela tiden bortsett ifrån när det ösregnat. Vi har ätit god mat, varit i Strömstad & shoppat & sannerligen tog vi oss en tur in i stan om skärtorsdagen & hamnade mitt i raggar köerna med vår vita volvo, hahaha Man kände sig ganska malplacerad så att säga.

Eftersom denna frun inte klarar att sova om morgonen längre & är dö vid 22 om kvällarna så är dagen ganska lång. Jag har hunnit städa av köket som var ganska kaos efter hemkomst igår kväll & snabbt slänga ihop middag. All smutstvätt är sorterad & maskinerna går, nu har jag en del baggar att plocka upp. Husvagnen tömde vi i går, idag skall den städas ur & flyttas till sin parkering & där måste vi sätta upp förtältet som ligger vått bak i bilen. Så jag har lite att fixa före jag skall gå igång med någon god påskafton middag.

Njut påsken vidare mina vänner!

2 Comments

  1. Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)