LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

28

augusti 2011

3

COMMENTS

Tack fina fina vänner för moments med er

Written by , Posted in Dagbok, Sessan, Shopping Tips

Denna bild stal jag nyss av Josefine 😉 Vi två har nämligen hunnit med en liten stund tillsammans idag på mässan. Mys pys att träffas en spontan liten tur. Så glad i dig jenta mi :heart:

Så gårdagen i bild

Söta Terece som har Love Forever & massa härliga news både nu i höst & till våren. Love Forever plaggen hittar ni hos Creative Lounge & Nordljus som har bra urval av kollektionerna.

Söta Tanja Fylking är tjejen bak DogArtist som i sin tur förhandlar Maria Montazami hund halsband & koppel som jag tjatat om här på bloggen. Love love love them!
Tack Tanja som lät mig kapra ett snyggt vitt sett till våran lilla Felix, det är så GRYMT snyggt *LOVE*

MM kollektionen till våra fyrbenta säljs i en rad Livsstilsbutiker, vill ni ha tag i dom på nätet hittar ni dom hos Petdesign

Jag skall visa er våran lilla Felix i sitt fina halsband & koppel en dag, helt rätt dör en liten tuff prins.

Har ni sett den snygga skinn toffsen i äkta Maria Montazami style, tänk om felix hade kunnat ha en sådan *dröm* men tyvärr hade den hängt långt ner i backen, med mindre det finns pytte små till mini vovvar!? Måste maila Tanja & höra 😉

Till höger i bild är snygga & super sprudlande Veronica som har Livsstils butiken Unica & Co. I Vällinge där jag vet att bland annat OM bloggarna trivs mycket bra, jag kunde gjort mycket för att komma dit en sväng & gossa mig i alla brands hon har.

Veronica är även ”mamman” till Unica smyckena som jag blivit så glad i. Nu hade hon med sig massa snygga färg glada armband & halsband, med skull huvuden, peace märken etc, dom är bara så grymt snygga & jag har lagt beställning på ett gäng!

Här ser ni några av smyckena, men jag skall få tag i riktiga bilder av de snygga färgade skull armbanden.
Jag skall visa massa massa senare, men nu måste jag umgås & dricka kaffe med svärmor & svärfar för vi åker hem igen.

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)