LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

tisdag

6

oktober 2015

11

COMMENTS

Ny hårfärg samma frisyr

Written by , Posted in Sessan, Skönhet

IMG_5213

 Nu skriver jag en sådan där tokig fras, men -Gu va nöjd jag är idag. -Med hösten, min snygga kappa & sjal från ChillN som jag skrev om här & så mitt nya hår. Det känns som jag har ett leende hela vägen runt huvudet, haha

 Tänk att hösten är en sådan där period då jag vill göra om mig på ett vis. Jag vill gärna har mera färg i håret & helst byta hela garderoben till det som är lite tvärt emot mig i både färg form & texture. Tittar man tillbaka i mitt arkiv är det gärna höstlöv runt mina hår förvandlingar, haha Det galnaste jag gjort var ju det där knallröda håret som tyvärr aldrig behåll färgen, så var det strawberry blond som bara var O.M.G så snyggt men som heller inte ville sitta, ja så har jag ju varit Olaplex behandlad platina till nu. Jag trivs otroligt bra i att vara riktigt iskall blond & återvänder alltid dit, men nu var jag sjukt mörk i etterväxten & med massa pigment samtidigt som det silvriga aldrig varit så mycket. Mitt hår sätter visst in sista stöten med pigment före det blir helt silver, så jag tänker faktiskt njuta av att ha djup. Hemska tanke att det en dag kommer vara vit utväxt liksom.

 Så min duktiga frisör Katrine som driver Vakker Stil här i Halden fick gå loss med lite balayage (tror det var så det hette…) teknik, dvs att hon la mörkast innerst & så ljusare & ljusare färg ytterst mot topparna. Just saying Joico!! jag älskar både deras färger & alla hår produkter.

IMG_5214

 Så hade jag så himla gärna velat klara av att laga de sär snygga lockarna Katrine får till i mitt hår, men har så svårt att vända fön borsten bakåt. Händer & skuldror hänger inte helt med på det. Så jag njuter extra denna eftermiddag & kväll med snygg lockat hår.

IMG_5219

Visst är jag iskall blond än, bara med lite mörkare botten & mera liv än innan.

KRAMAR i MASSVIS

Jag vet -många länkar men alla visar tillbaka till inlägg i bloggen & det jag omtalar. Så ni som kanske är nya läsare får ett hum om vad jag pratar om också 😉

11 Comments

 1. LM
  • ☮ Sessan ☮
 2. Karin
  • ☮ Sessan ☮
 3. Annikki
  • ☮ Sessan ☮
 4. Line Christin
  • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)