LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

21

december 2013

1

COMMENTS

Me myself and i ;)

Written by , Posted in Sessan

sessan_ChillNorway_moo

 

 Dagens jag, med Felix alltid runt benen.

Måtte ta med den här bilden eftersom man ser våra vackra fönster & snickerierna så fint här. Jag kan aldrig se mig mätt på dom ♥︎

ChillNorway_Sessan

 Dagens inne, är ett par old skinnbyxor från Kappahl som jag tok gillar. Idag körde jag en tunn ull topp rån ChillN som heter Linnea jumper med en enkel silver glittra rand över byst, runt hals, ärmslut & i nederkant. Den är en sån där tröja som är pricken över i till slitna jeans eller super snygg under en kavaj med kjol eller snygga byxor.

sessan

Älskar jackan en riktig klassiker år ut & år in. Drog fram den knall rosa väskan idag, bara för att liksom. Så svarta lack ballerinas.

Hemma igen efter en super mysig eftermiddag hos familj i Bærum. Gröt fest, god mögelost, fikon & pepparkakor, varvat med fenalår, flatbröd & rømme, hur smarrigt som helst. Å så sist men inte minst viktigast -Det var jag som fick mandeln i gröten, för första gång i livet alltså!! Jag hade inte ett uns av dåligt samvete när Joy tittade långt efter min stora choklad tomte jag fick för den bragden 😉 Haha Familj & familjens vänner var samlade, många vi inte träffat på länge, glada barn & massa uppdateringar på livet här & nu.

Så bröt vi upp för att svänga förbi min stora kille Amadeus med julklapparna till han & hans flickvän. Det gjorde lite ont i hjärtat att bara överlämna utanför, men det är så så dåliga parkeringsförhållanden där & jätte långt att gå, så bor dom högst upp utan hiss (tror det är 6 etg) & idag går mina fötter knappt att ha i skor & jag tvingade ner dom i något annat än mina primeboots som är det enda som funkar, utan en tanke på att jag kanske skulle gå lite….. Jäkla fötter & ben alltså som sätter sådana begränsningar.

Väl hemma i ett blåsigt Halden har jag snittat ribben & kryddat den. Ansiktet är tvättat & myskläderna på. Nu är det sista episod av Top of the lake en crazy serie vi sett på i det sista & sedan är det hopp i säng. I morgon skall jag baka baka & baka är planen i kväll.

Natti natti alla fina

1 Comment

  1. Anders Lundis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)