LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

måndag

5

oktober 2015

4

COMMENTS

Höstklar, en sneak peek.

Written by , Posted in Sessan

IMG_3251

 Så hänger de klara drömmarna i väntan på ännu lite svalare väder, vi har ju haft en otroligt varm & skön höst, men kylan kommer -det är ett som är säkert. Ny höst kappa ♥ den där Woolsen Coat en grå ullig sak med en lika grå & maffig sjal från ChillN  som man kan vira flera varv runt halsen för att känna sig varm & ombonad.

IMG_3260

Så den där Marc by Marc Jacobs väskan jag drömt om i ett par år som jag fick av mina man & Joy i födelsedagspresent. Ni är nog många som känner igen modellen. Jag har trånat efter Natasha classic mini Q långt om länge på jakt efter den perfekta svarta allroundern. Så fick jag klämma på den nya Natasha New mini Q & gillade att den var lite mindre påsig utan tassel i dragkedjan, lite bredare skulderrem & lite större.

Till slut fanns det alltså en svart väska i min samling. Jag älskar snygga väskor, men har inte haft en svart på många många år, så denna gjorde liksom väskgarderoben komplett.

Jag måste erkänna att det är otroligt skönt att gå med armarna fria & ändå ha allt det nödvändigaste jag behöver med mig. Det har nästan varit så jag känt att jag glömt något när jag varit ute & handlat med min mini q!! För oftast har jag bara haft med mig min Moo clutch´ish som egentligen är en toalettmapp haha & då är alltid händerna upptagna. Eller så har jag en stor väska hängande över ena axeln som glider ner & jag håller fast i. När jag går ner på stan har jag ofta Felix i koppel i tillägg & då fattas ofta en hand alltså. Dock har jag ju oftast haft stora väskor just för att jag släpar en stor kamera med mig, den får jag väl ta på axeln när jag använder min fina present eller så tar jag med min lilla Canon G15 för den tror jag faktiskt går ner i väskan, måste testa….

IMG_3263

Jag kommer så klart visa kappan & sjalen på strax, bara måtte ge er en tjuvtitt.

Vi skriver måndag igen, höstferien är över & nu är det bara att tuta & köra mot nästa ledighet i jul. Det brukar vara efter höstferien det verkligen rullar på bra här hemma hos oss & denna höst blir inget undantag. Vi startar upp första helgen med Handboll matcher & följer visst upp helgen efter med det samma. Först kommande lördag är Joys första handboll kamp som så klart krockade direkt med att maken jobbar….. Han jobbar alltså lördag var 5.e (!!!!) helg & första borta kampen hamnar så klart till den lördagen. Men men vi har en hel vecka att fundera över hur vi löser det. Kanske kanske vi har besök av två efterlängtade då som vill köra oss & titta på, det hade om inte annat varit super stort för Joy.

Men nu morgon & måndags bestyr. Riktigt glad ny vecka till dig!!

4 Comments

  1. Hilde Thoresen Mørland
    • ☮ Sessan ☮
  2. Annikki
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)