LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

onsdag

8

oktober 2014

2

COMMENTS

Dagens Sessan

Written by , Posted in Sessan

 

 

Sessan_Outfit_ootd-1

Tjingeling mina vänner !! Om ni visste vilket stöd ni är i dessa dagar, alla era ord ni lämnar är som balsam för en själ som i dessa dagar har konstant ont i magen inför framtiden. Idag kom offentliggjordes Norska regeringens statsbudget & det var inga goda nyheter för oss skrala odugliga i samhället. Det blir ännu värre än vi befarade. Men jag lägger lock på det just nu, detta får bli något annat än ett politiskt inlägg.

Idag hade vi lite att fixa, bland annat köpa födelsedagspresent till min son som strax blir 24 år. Jag visste exakt vad jag ville ge han, men med vårt långa avstånd numera blev det lite knepigt med storlek & många telefonsamtal från butiken. Nu hoppas jag det blir bra till slut iaf. Idag har vi fyllt på frysen & kylskåpet också & det absolut värsta med det är när allt skall packas om & frysas in. Det avskyr jag, eftersom jag oftast är helt vrakad efter en stor handel. Men giiiii så skönt att ha fulla matskåp & slippa springa på butiken var & varannan dag.

Hur gör ni? Månad, vecko eller varje dag handlar ni?

Jag har alltid ett mål om att månadas handla & sedan bara fylla på baslivsmedel, frukt & grönt, men får nog erkänna att det minst blir var 14:e dag handel.

 

 

 

Sessan_Outfit_ootd_1-1

Dagens Sessan:

ChillNorway Button Jumper, Vero Moda tricot kjol, Primeboots, Moo väska, Cubus mössa & SUPER sköna Bambus strumpbyxor från samma som mössan.

Vet ni vad eller? Det har verkligen spöregnet mest hela dagen, men just nu strålar höst solen. Iof påminner det om att fönstrens skulle vart tvättade men det tar vi ett annat år. Nu njuter vi bara solen <3

Kram & fin dag till dig

2 Comments

  1. Josefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)