LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

söndag

24

augusti 2014

0

COMMENTS

Dagen efter middagsafton med FAB vänner

Written by , Posted in Sessan

Ootd_Chillnorway_Stylelevel_Kappahl

 

 Gårdagens moi på väg  till goda vänner i vår gata. Ett nybyggt kök skulle invigas med mat & dryck, visst är det väl bra att ha en ursäkt så där. för en trevlig sammankomst. Det finns ju mycket man kan fira liksom 🙂 Jag & maken har bestämt att det snart är vår tur att hitta på något att fira här hemma & bjuda in gänget. Oavsett gårdagens outfil blev mina gamla skinnbyxor från Kappahl, dom funkar än även om dom blivit lite stora. Till dom en av mina mysiga tunna ull tröjor från ChillNorway & så leo sjalen från StyleLevel bara för att den skulle matcha min make up.

Strawberry_Mojito

Mona & mannen är bara världens duktigaste till att skapa trivsel & servera massa gott. Jag var så proppmätt efter middagen att jag nästan kunde lånat soffan av dom, men så ofin var jag faktiskt inte….. Välkomstdrinken var en strawberry mojito som var farligt god & sedan fortsatte det med massa farligt gott. Middagen bestod av en super god oxgryta med massa rotfrukter & en krämig god potatismos. Till dessert, förmodligen den godaste pannacotta jag någonsin smakat toppad med hallon & blåbär. Så var det vino, lite likör, en Irish & några skvättar vatten mellan klunkarna 😉 Många timmar runt bordet med härliga människor där skratten sitter löst & lätt mest hela tiden, det är något av det bästa jag vet!!

Det är bara en sak med sällskapligheter som detta: -Dom påminner mig ganska brutalt om att jag är äldre än 25 dagen därpå…. Å detta är ju något jag oftast förtränger där & då när man har det så trevligt. För exempel så vet jag ju ganska gott att det är väldigt väldigt dumt av mig att ens lukta på något annat än vin, inte för att jag blir to tipsy utan för att jag får fruktansvärt ont i huvudet dagen efter…. Så idag mina vänner, har jag gjort upp för att jag hade det så underbart trevligt igår, jag har alltså v.i.l.a.t en god del… Ja bortsett ifrån att jag studsade upp & stekte ägg & bacon till frukost, var trevlig några timmar med Joy & låg på vardagsrumsgolvet & lagade Rainbow Loom armand med henne, så har jag vilat & mår riktigt fint nu.

Har ni haft en skön söndag eller??

(Ni kanske har fått uträttat lite mera än mig, haha)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)