LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

lördag

10

januari 2015

4

COMMENTS

Badaboom -Like a second skin

Written by , Posted in Sessan

Sessan_Badaboom_Superwoman_closeup-1

Glad Lördag

Här vaknade jag till tidigt & när jag tassade genom huset & såg ut så var backen vackert vit, nästan som ett vinter vykort. Men varma sängen & mjuka lakanen lockade en stund till så jag kröp ner under täcket tillsammans med hela familjen en stund till. Nästa gång jag tassade genom huset var vinterlandskapet förvandlat till slaskig snö soppa. Snopet!!

Alla de där tankarna om att klä sig gott som föll över mig första svängen uppe, om att gå ut i snön & mysa blev som bortblåsta. I stället blev det soft morgon & en skön timme på badrummet. När jag nu ser ut över stan så väller en blå himmel in ifrån Sverige & inte bara det, solen pressar sig fram, inte överbevisande… men nog till alla laga fönster skuggor på våra vita väggar.

Det är lördag, Sonos & Geneva´n dunkar ut skön gospel i alla rum. Joy glider runt i sin julklapps pyjamas från mormor & morfar som jag säkert 10 gånger bett henne vänligt att få av sig, för att få på sig något annat. Men hon är det födda murmeldjur & kunde fint ha glidit runt i sin pyjamas 24/7 hela helgen. -Vent litt, ska bare…. svarar hon mig gång efter gång & pysslar vidare med loom projekt eller ännu en ny loppa (spå) som hon skriver antingen matte stycken vi skall räkna ut, eller söta besked. ”Best friends” ”du er søt” osv

Så långt har vi alltså en soft lördag.

Sessan_Badaboom_Superwoman-1

Jag kan ju erkänna vart vår dotter fått sin softa glida runt style ifrån, MIG!

Jag gled nämligen runt som The Pink Panther här igår & gurimalla så skönt det var alltså. Som tur är har jag en make som inte alls bryr sig om jag går runt i sköna underkläder här hemma & lagar lite ”fjällen känsla” nu & då, haha Han sätter dock väldigt pris på när frun i huset dressar sig lite extra 😉

Dessa awsome Badaboom bambus underkläderna är makalöst sköna. Våran Joy har ju använt dessa underkläder i flera år & efter hon fick detta har hennes atopiska eksem var så himla bra. Det är precis som att bambusen är så mjuk mot huden att den får tid att läkas. Nu när jag har egna sett & har provat själv mot min super känsliga hud så förstår jag ännu bättre hur bra detta materialet är. Jag lider inte av eksem, men har en väldigt berörings känslig hud som många av oss med adhd har. Skarvar på kläder gnager ofta & irriterar, den bästa ull är som att rulla på en gräsmatta, många tekniska super underkläder blir för kalla & sträva mot huden. Därför har jag bara ägt bomulls underkläder till nu, hur DÅLIGT bomull än är innerst mot kroppen som isolation när man är ute, så har det varit ända jag tacklat & då ofta blivit våt & kall när jag rört mig & svettats lite.

Nu är det dock en saga blott, n.o m.o.r.e bomull som isolation.

Badaboom_superwoman-1

Ett svart & ett rosa sett Badaboom Superwoman undertøy för kalla dagar eller dagar med soft living

Badaboom_Woman-1

Den svarta tröjan skulle jag önska såldes separat. Den är så skön & riktigt snygg. Man hade fint kunnat haft den i stället för vanliga tricot tröjor. Måste nog föreslå det för företaget!!

Nu mina vänner, måste jag avrunda. Jag har nämligen varit tvungen att skriva om hela detta inlägg en gång, för det bara försvann, alltihop f.ö.r.s.v.a.n.n bara så där när jag skulle publicera. Så nu strålar verkligen solen från klarblå himmel & jag tror jag vi måste ut.

Kram alla fina, njut dagen

4 Comments

  1. Lotta
  2. Karin
    • ☮ Sessan ☮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enjoy this blog? Please spread the word :)