LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan

Om

Röd_Hårfärg

 

Välkommen till LIFESTYLE & INTERIOR by Sessan – Personlig men inte privat, alltid på jakt efter guldkanterna i livet. Bloggen fick liv i början av 2007. Ytliga skönheter & djupa tankar får gå hand i hand, tillsammans med glimt från vardagslivet genom min kameralins.

Jag som skriver kallas Sessan. Föddes i Stockholm 1970 & bosatt i lilla skärgårdspärlan Halden i Norge, grann kommunen till Strömstad. Jag har bott i Norge sedan 1991, så det är ju faktiskt halva mitt liv nu. Är mamma till en kille född -90 & en tjej född -06 samt bonus mamma till makens son -93. Numera har vi endast vår lilla ”Joy” boende hemma hos oss & så Felix vår lilla aprikosa toy pudel kille förstås. Joy heter inte Joy, det är bara i bloggen.

Maj 2013 köpte vi våra drömmars bostad som jag så ofta väljer att kalla ”Herrskapligt anno 1910”. Vårt hem är vår borg & här skall vi leva älska & må bra. Jag älskar allt som är estetiskt vackert ♥ Interiör, mode för stora & små, skönhets produkter & Apple gadgets får mig alltid att bli H A P P Y. Största hobbyn jag har är fotografi & jag är en glad amatör som alltid strävar efter att bli bättre! -Jag ses som regel alltid med min Canon EOS 6D – Canon EF 24-105 f/4 –  Canon EF 50mm f1,4 USM på släp en Canon G15 eller en iPhone, det gäller att fånga ögonblicken.

Du som läser kommer uppleva dagar då jag klagar & gnäller, som oftast över mina smärtor i kroppen & migrän. Jag har något som heter fibromyalgi sedan -06 & leder som blir trasiga av förkalkningar (artros), i ryggen har jag ett snyggt placerat diskbrock/prolapps som ofta ger mig nervsmärtor & känsel bortfall i ena benet i tillägg till rygg smärtor. I tillägg till detta har jag ADHD, det kan vara en ganska jobbig sammansättning av diagnoser!! För när min hjärna spinner & vill få till, säger kroppen ofta stopp, för att överleva måste jag fokusera positivt hela tiden. Om jag lyckas? inte alltid, men det går framåt. Undrar du över något, så fråga gärna.

 -Bloggen är inget tvärsnitt av min hjärna, utan det jag väljer att dela. Personligt men inte privat.

 

 

Enjoy this blog? Please spread the word :)